Styret af en passion for at perfektionere og tænke nye tanker, har vi #justonegoal. Vi vil at du når dit mål, at du kan fokusere på pinden og ikke på bunkers, at du ligesom vores hippo holder dit mål for øje og ikke ænser, hvad der måtte være af forhindringer mellem dig og dette.
 
Vi designer og udvikler tøj og tilbehør af højeste kvalitet. Godt nok er vi født i golf, men funktionaliteten og udtrykket i vores brand betyder, at vores kunder bærer deres WHAT BUNKERS til alle anledninger - både på og udenfor banen.
 
Vores vision er ikke at overtage verdensherredømmet. Nej, vi er en familiedrevet virksomhed, der sætter en ære i at udvikle og perfektionere, designe og inspirere. Vi ønsker at invitere dig med ind i vores univers, og til at blive en del af team WHAT BUNKERS. Et team hvor vi tilbringer tid med det og dem vi holder af, og bakker op om modet til at gå efter pinden -  #justonegoal

 

HVEM ER WHAT BUNKERS®?

Parret bag WHAT BUNKERS er et team i alle livets aspekter. Tilsammen har vi mere end et årtis erfaring med indkøb i golfbranchen, erfaring med forskellige former for design, samt en passion for skæve detaljer og specielle features Og ikke mindst, så har vi meget stor respekt for vores kunder og ambassadører. Vi designer, tester og tilpasser, for at sikre at vi altid leverer et produkt vi er stolte af.


WHAT BUNKERS REJSEN

Historien om WHAT BUNKERS starter med at Martin Bachmann så et hul i markedet. Han syntes det meste golftøj så stort set ens ud, og besluttede at designe noget lidt mere skævt. Dermed startede en periode med planlægning, design og mere planlægning.

Alle sparepenge blev smidt efter drømmen, og mens den første webshop blev lavet ved spisebordet, fandt de første 16 kasser med poloer deres hjem i parrets stue. Antallet af kasser voksede, sammen med at flere og flere golfspillere, butikker, proshops og hold fik øjnene op for mærket. Denne støtte gjorde det muligt at udvide produktsortimentet, og snart blev både bukser, shorts og yderlag tilføjet til udvalget.

Da kasserne efterhånden truede med at overtage hele hjemmet, besluttede Martin og Kathrina at flytte kontoret og lageret ud af privaten, og det første WHAT BUNKERS kontor var i 2020 en realitet. Inden længe gik arbejdet med at designe og udvikle golfbags i gang, og behovet for mere lagerplads var grund til endnu en flytning. Denne gang flyttede Martin, Kathrina og kontorhunden Marley til det der i dag er WHAT BUNKERS' kontor og lager i Hørning, Danmark. 

 

WHAT IS WHAT BUNKERS®

SKÆVE DETALJER

Vi vil noget med alle de produkter vi designer. Bag hvert stykke beklædning, hver golfbag og accessory, er der en idé. Vi kalder det den skæve detalje.
Det kunne være den heeeelt rigtige længde på en ny polo shirt, så den passer til det perfekte golfsving. Måske er det et nyt mønster der på afstand er cool og tilfældigt, men tættere på er det tydeligvis en flok hippos i et mix af helt rigtige farver. Eller det kunne være et unikt feature der giver nem adgang til din golfkikkert, når du bruger din golfbag, eller måske en særlig kontrast syning på din polo, som samler dit outfit.

BÆREDYGTIGHED 

At designe og producere beklædning der holder form og farve vask efter vask, reducerer behovet for at købe nyt. Dit WHAT BUNKERS® tøj er langtidsholdbart - både i funktion og stil.   

En af de funktioner vi arbejder med er Polygiene®, og deres STAYS FRESH teknologi. Den sikrer at dit tøj holder sig frisk længere og reducerer behovet for vask. Dette gavner dig, og ikke mindst mijøet.


De bedste indenfor genanvendelse af plastik flasker er Repreve®. Vores samarbejde med dem, gør det muligt for os at anvende de fineste polyester fibre lavet af plastik flasker, i vores beklædning. Ressourcer der ellers var endt i havet, bliver i stedet anvendt til at producere beklædning af høj kvalitet og med lang levetid.  

#JUSTONEGOAL

I vores navn, vores Hippo og i vores DNA, er det et fokus på målet fremfor mulige forhindringer. Når du fokuserer på bunkeren, er risikoen for at ende i den større. Gør du som vores Hippo og forbliver fokuseret på målet, vil du ikke blive distraheret og miste fokus på forhindringer på din vej - #justonegoal


HVOR?

Vi elsker når du er en del af vores univers, når du deler dine erfaringer, oplevelser og billeder. Følg med på vores sociale kanaler og vær en del af Team WHAT BUNKERS - vi glæder os til at se dig i og med dit nye udstyr!


#whatbunkers #justonegoal #hippo